Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Trzy Czekolady, tort musowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Maraa" data-source="post: 1747980" data-attributes="member: 8429"><p>Może 2-3 godziny wystarczy? Zależy jaka jest temperatura w lodówce. Przygotuj duży, ostry nóż, naczynie z gorącą wodą, żeby go ogrzać i ręcznik papierowy, żeby nóż wytrzeć, po wyjęciu z wody. Z biszkoptem nie powinno być problemu, w pierwszej kolejności przekrój tort na pół, a dopiero później na mniejsze porcje. Po każdym przekrojeniu włóż nóż do wody, wytrzyj i działasz dalej. Będzie dobrze!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Maraa, post: 1747980, member: 8429"] Może 2-3 godziny wystarczy? Zależy jaka jest temperatura w lodówce. Przygotuj duży, ostry nóż, naczynie z gorącą wodą, żeby go ogrzać i ręcznik papierowy, żeby nóż wytrzeć, po wyjęciu z wody. Z biszkoptem nie powinno być problemu, w pierwszej kolejności przekrój tort na pół, a dopiero później na mniejsze porcje. Po każdym przekrojeniu włóż nóż do wody, wytrzyj i działasz dalej. Będzie dobrze! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Trzy Czekolady, tort musowy
Top
Bottom