Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Trzy Czekolady, tort musowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Maraa" data-source="post: 1755298" data-attributes="member: 8429"><p>Orzechy wyłuskane najlepiej przechowywać w lodówce, w woreczku albo w pojemniku, migdały tak samo. Pralina może stać w kuchennej szafce, albo w lodówce. Przechowuję ją do trzech miesięcy.</p><p></p><p>Wydaje mi się, że powodem oddzielenia się chrupki było złe przygotowanie biszkoptu. Przed nałożeniem warstwy chrupiącej trzeba zdjąć oddzielającą się skórkę na górze ciasta, albo skroić nożem. Można też odwrócić biszkopt i nakładać chrupkę na spodniej stronie. Tak właśnie robi autorka przepisu, widać to na filmiku, który podlinkowałam wcześniej.</p><p>Zostawię jeszcze filmik z przygotowania całości tortu <a href="https://www.youtube.com/watch?v=DwNzr_lmyhA&t=2s" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=DwNzr_lmyhA&t=2s</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Maraa, post: 1755298, member: 8429"] Orzechy wyłuskane najlepiej przechowywać w lodówce, w woreczku albo w pojemniku, migdały tak samo. Pralina może stać w kuchennej szafce, albo w lodówce. Przechowuję ją do trzech miesięcy. Wydaje mi się, że powodem oddzielenia się chrupki było złe przygotowanie biszkoptu. Przed nałożeniem warstwy chrupiącej trzeba zdjąć oddzielającą się skórkę na górze ciasta, albo skroić nożem. Można też odwrócić biszkopt i nakładać chrupkę na spodniej stronie. Tak właśnie robi autorka przepisu, widać to na filmiku, który podlinkowałam wcześniej. Zostawię jeszcze filmik z przygotowania całości tortu [URL]https://www.youtube.com/watch?v=DwNzr_lmyhA&t=2s[/URL] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Trzy Czekolady, tort musowy
Top
Bottom