Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Tuńczykowa pasta w galaretce*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Małgoś.dz." data-source="post: 215448" data-attributes="member: 135"><p>Marghe, przymierzam się do tego tuńczyka. </p><p>Czy dobrze rozumiem, że kapary też zmiksować z całością? czy lepiej i efektowniej wrzucić je w całości do masy?</p><p>I jeszcze jedno: czy sama masa tuńczykowa zastygnie? bo z opisu wynika, że do niej nie dodajemy żelatyny...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Małgoś.dz., post: 215448, member: 135"] Marghe, przymierzam się do tego tuńczyka. Czy dobrze rozumiem, że kapary też zmiksować z całością? czy lepiej i efektowniej wrzucić je w całości do masy? I jeszcze jedno: czy sama masa tuńczykowa zastygnie? bo z opisu wynika, że do niej nie dodajemy żelatyny... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Tuńczykowa pasta w galaretce*
Top
Bottom