Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Tunezyjskie szpadki*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mała_Mi" data-source="post: 833502" data-attributes="member: 2721"><p>[ATTACH=full]39424[/ATTACH]</p><p></p><p>pierś kurczaka</p><p>2 łyżki oliwy</p><p>2 łyżki posiekanej natki pietruszki</p><p>1 łyżeczka harissy</p><p>1 łyżeczka papryki słodkiej</p><p>1/2 łyżeczki suszonej mięty</p><p>sól do smaku</p><p></p><p>Piersi kuczaka pokroić w kostkę. Z oliwy i przypraw sporządzić narynatę, kurczka marynować ok. 15-30 minut. </p><p>Kostki mięsa nadziewać na szpadki lub patyczki do szaszłyków, po czym grillować, smażyc na patelni grillowej (ja) lub upeic w piekarniku do zrumienienia.</p><p></p><p>Można podać z <a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=27702" target="_blank">Tabbouleh</a>.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mała_Mi, post: 833502, member: 2721"] [ATTACH=full]39424[/ATTACH] pierś kurczaka 2 łyżki oliwy 2 łyżki posiekanej natki pietruszki 1 łyżeczka harissy 1 łyżeczka papryki słodkiej 1/2 łyżeczki suszonej mięty sól do smaku Piersi kuczaka pokroić w kostkę. Z oliwy i przypraw sporządzić narynatę, kurczka marynować ok. 15-30 minut. Kostki mięsa nadziewać na szpadki lub patyczki do szaszłyków, po czym grillować, smażyc na patelni grillowej (ja) lub upeic w piekarniku do zrumienienia. Można podać z [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=27702"]Tabbouleh[/URL]. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Tunezyjskie szpadki*
Top
Bottom