Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Tureckie placki z cukinii z fetą. Mücver.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="yrsa" data-source="post: 1453652" data-attributes="member: 13254"><p>Zwarte, nierozpadające się, niemiękkie. Smażone w głębokim tłuszczu, najczęściej w kształcie kulek. Może nie powinnam ich zatem nazywać plackami. Znalazłam jeszcze jeden przepis, którego nie wypróbowałam, ale w nim jest ser kefaloryri. I nie ma mąki, jest bułka tarta. I może to jest właśnie to. Te, o których piszesz jadłam u koleżanki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yrsa, post: 1453652, member: 13254"] Zwarte, nierozpadające się, niemiękkie. Smażone w głębokim tłuszczu, najczęściej w kształcie kulek. Może nie powinnam ich zatem nazywać plackami. Znalazłam jeszcze jeden przepis, którego nie wypróbowałam, ale w nim jest ser kefaloryri. I nie ma mąki, jest bułka tarta. I może to jest właśnie to. Te, o których piszesz jadłam u koleżanki. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Tureckie placki z cukinii z fetą. Mücver.
Top
Bottom