Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Montignac
Węglowe dodatki, sałatki i sosy
Twarożki ziołowe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="jobi" data-source="post: 1560850" data-attributes="member: 708"><p>Baza - 25 dag twarogu chudego</p><p></p><p>I wersja</p><p>-1 łyżeczka szczypiorku</p><p>-3 łyżeczki ziół (natka pietruszki, selera, kolendra, cząber, mięta lub jeszcze inne)</p><p>-pieprz i sól</p><p></p><p>II wersja</p><p>-2 łyżeczki ziół włoskich lub prowansalskich</p><p>-ewentualnie ząbek czosnku</p><p>-pieprz i sól</p><p></p><p>III wersja</p><p>-1/2 łyżeczki ostrej papryki</p><p>-troszkę kminku</p><p>-ewentualnie ząbek czosnku</p><p>-pieprz i sól</p><p>-1/2 łyżeczk musztardy - faza druga</p><p></p><p>Przyprawy dokładnie mieszamy z twarogiem, odcedzamy na sitku wyłożonym ściereczką, pod obciążeniem (6 godzin).</p><p>Przechowywać w zamkniętym pojemniku w lodówce do 3 dni.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jobi, post: 1560850, member: 708"] Baza - 25 dag twarogu chudego I wersja -1 łyżeczka szczypiorku -3 łyżeczki ziół (natka pietruszki, selera, kolendra, cząber, mięta lub jeszcze inne) -pieprz i sól II wersja -2 łyżeczki ziół włoskich lub prowansalskich -ewentualnie ząbek czosnku -pieprz i sól III wersja -1/2 łyżeczki ostrej papryki -troszkę kminku -ewentualnie ząbek czosnku -pieprz i sól -1/2 łyżeczk musztardy - faza druga Przyprawy dokładnie mieszamy z twarogiem, odcedzamy na sitku wyłożonym ściereczką, pod obciążeniem (6 godzin). Przechowywać w zamkniętym pojemniku w lodówce do 3 dni. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Montignac
Węglowe dodatki, sałatki i sosy
Twarożki ziołowe
Top
Bottom