Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
twister twix*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="pszczolka" data-source="post: 512436" data-attributes="member: 4169"><p>Naleśniki robimy oczywiście wg własnego przepisu, ale do ciasta nei dodajemy cukru.</p><p></p><p>Składniki:</p><p>pierś z kurczaka,</p><p>kapusta pekińska,</p><p>papryka (najlepiej pół zielonej i pół czerwonej),</p><p>pół puszki kukurydzy,</p><p>mała cebulka,</p><p>sól, pieprz, wegeta,, słodka i ostra papryka, łyżeczka majeranku</p><p>sos słodko-kwaśny (można też użyć czosnkowy, albo oba razem),</p><p>łyżeczka bazyli</p><p></p><p>Pierś kroimy w kosteczkę i godzinę wcześniej posypujemy przyprawamy i majerankiem. Na rozgrzanym oleju smażymy mięsko.</p><p></p><p>Szatkujemy kapustę, dodajemy pokrojoną w kostkę paprykę, kukurydzę i pokrojoną w dorbną kosteczkę cebulkę. Przyprawiamy solą i pieprzem i nakońcu roztartą w palcach bazylią.</p><p></p><p>Na naleśniki układamy wąski rządek z mięsa na to surówkę i zwijamy jak tradycyjne naleśniki) Polewamy sosem słodko-kwaśnym.</p><p>Smacznego</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pszczolka, post: 512436, member: 4169"] Naleśniki robimy oczywiście wg własnego przepisu, ale do ciasta nei dodajemy cukru. Składniki: pierś z kurczaka, kapusta pekińska, papryka (najlepiej pół zielonej i pół czerwonej), pół puszki kukurydzy, mała cebulka, sól, pieprz, wegeta,, słodka i ostra papryka, łyżeczka majeranku sos słodko-kwaśny (można też użyć czosnkowy, albo oba razem), łyżeczka bazyli Pierś kroimy w kosteczkę i godzinę wcześniej posypujemy przyprawamy i majerankiem. Na rozgrzanym oleju smażymy mięsko. Szatkujemy kapustę, dodajemy pokrojoną w kostkę paprykę, kukurydzę i pokrojoną w dorbną kosteczkę cebulkę. Przyprawiamy solą i pieprzem i nakońcu roztartą w palcach bazylią. Na naleśniki układamy wąski rządek z mięsa na to surówkę i zwijamy jak tradycyjne naleśniki) Polewamy sosem słodko-kwaśnym. Smacznego [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
twister twix*
Top
Bottom