Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ucierana babka SNICKERSOWA
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="alice" data-source="post: 579975" data-attributes="member: 17"><p>Bardzo dobra ta babka, aczkolwiek nieco mi opadła (ale zakalca nie było). Przede wszytskim wilgotna, puszysta i nie-piaskowa (czego nie lubię - ale tu brak mąki ziemniaczanej).</p><p>Zastanawiam sie czy nie zwiększyć ilości kajmaku - tak żeby była ciemniejsza i bardziej karmelowa w smaku - ale czy ona to uniesie???</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alice, post: 579975, member: 17"] Bardzo dobra ta babka, aczkolwiek nieco mi opadła (ale zakalca nie było). Przede wszytskim wilgotna, puszysta i nie-piaskowa (czego nie lubię - ale tu brak mąki ziemniaczanej). Zastanawiam sie czy nie zwiększyć ilości kajmaku - tak żeby była ciemniejsza i bardziej karmelowa w smaku - ale czy ona to uniesie??? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ucierana babka SNICKERSOWA
Top
Bottom