Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Udka kurczaka w miodowej glazurze
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 864260" data-attributes="member: 10341"><p>Po namyśle postanowiłam dodać wykonanie według czasopisma &quot;Naj&quot;, może ktoś zechce z tego skorzystać. </p><p>Po wyjęciu udek z glazury, ułożyć je w natłuszczonym żaroodpornym naczyniu, przykryć folią i piec 1,5 godziny w temperaturze 200 st., przewracając kilka razy. Glazurę zagotować (oddzielnie), zagęścić odrobiną mąki ziemniaczanej zmieszanej z zimną wodą. Polać udka, udekorować zieleniną.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 864260, member: 10341"] Po namyśle postanowiłam dodać wykonanie według czasopisma "Naj", może ktoś zechce z tego skorzystać. Po wyjęciu udek z glazury, ułożyć je w natłuszczonym żaroodpornym naczyniu, przykryć folią i piec 1,5 godziny w temperaturze 200 st., przewracając kilka razy. Glazurę zagotować (oddzielnie), zagęścić odrobiną mąki ziemniaczanej zmieszanej z zimną wodą. Polać udka, udekorować zieleniną. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Udka kurczaka w miodowej glazurze
Top
Bottom