Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Udziec z indyka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Izolda" data-source="post: 1495873" data-attributes="member: 1443"><p>Bietko nie moczę, miałam grzyby pocięte w dość cienkie plastry, w te dwie godziny uduszą się spokojnie, jeśli masz całe kapelusze, to można je namoczyć na 0,5-1 godzinę, mięsa nie solę, ono przez te dwie godziny &quot;naciągnie&quot; smakami, sos sojowy już jest dość słony, jeśli trzeba dosalam sam sos na koniec.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Izolda, post: 1495873, member: 1443"] Bietko nie moczę, miałam grzyby pocięte w dość cienkie plastry, w te dwie godziny uduszą się spokojnie, jeśli masz całe kapelusze, to można je namoczyć na 0,5-1 godzinę, mięsa nie solę, ono przez te dwie godziny "naciągnie" smakami, sos sojowy już jest dość słony, jeśli trzeba dosalam sam sos na koniec. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Udziec z indyka
Top
Bottom