Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Udziec z indyka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1534602" data-attributes="member: 1024"><p>Się dusi, tylko w formie gulaszu. Kupiłam co prawda udziec z kością, ale ją wytrybowałam i ugotowałam na niej bulion, bo był mi potrzebny do innego dania, a mięso pokroiłam w grubą kostkę, bo po pierwsze się szybciej udusi, a po drugie będzie mi łatwiej porcjować. Bardzo jestem ciekawa smaku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1534602, member: 1024"] Się dusi, tylko w formie gulaszu. Kupiłam co prawda udziec z kością, ale ją wytrybowałam i ugotowałam na niej bulion, bo był mi potrzebny do innego dania, a mięso pokroiłam w grubą kostkę, bo po pierwsze się szybciej udusi, a po drugie będzie mi łatwiej porcjować. Bardzo jestem ciekawa smaku. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Udziec z indyka
Top
Bottom