Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Ukrainski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Krystyna9" data-source="post: 1034505" data-attributes="member: 4258"><p>No to było tak: ciasto zrobiłam za luźne i nie dało mi się ładnie zrolować. Potem zaczęło coś dziwnie szybko rosnąć. Zanim piekarnik się rozgrzał do tych 250 stopni ciasto prawie że wypływało, tak dużo urosło. Po mojemu, to po prostu przerosło. Po wstawieniu do piekarnika, zrównało swój poziom do wysokości foremki. Wierzch chleba jest bardzo paskudny, bo ciasto miało mnóstwo babelków na wierzchu, gdy wstawiałam go do piekarnia. Nie wytrzymałam i ukroiłam ciepły. Jest po prostu pyyyyyyyyyyyyyyyyszny. I dziurki wciąż ma </p><p></p><p>[ATTACH=full]57337[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]57338[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Krystyna9, post: 1034505, member: 4258"] No to było tak: ciasto zrobiłam za luźne i nie dało mi się ładnie zrolować. Potem zaczęło coś dziwnie szybko rosnąć. Zanim piekarnik się rozgrzał do tych 250 stopni ciasto prawie że wypływało, tak dużo urosło. Po mojemu, to po prostu przerosło. Po wstawieniu do piekarnika, zrównało swój poziom do wysokości foremki. Wierzch chleba jest bardzo paskudny, bo ciasto miało mnóstwo babelków na wierzchu, gdy wstawiałam go do piekarnia. Nie wytrzymałam i ukroiłam ciepły. Jest po prostu pyyyyyyyyyyyyyyyyszny. I dziurki wciąż ma [ATTACH=full]57337[/ATTACH] [ATTACH=full]57338[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Ukrainski
Top
Bottom