Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Ukrainski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 1624389" data-attributes="member: 232"><p>Cienki krochmal to nic innego jak odrobina maki ziemniaczanej rozmieszana z woda. Taka mikstura można posmarować chleb jeszcze w piekarniku pod sam koniec pieczenia bądź zaraz po wyjęciu.</p><p></p><p>Wszystkie formy do pieczenia (chyba oprócz silikonowych) należy przed włożeniem ciasta chlebowego wysmarować dokładnie tłuszczem i wysypać mąka. Można tez użyć papieru do pieczenia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 1624389, member: 232"] Cienki krochmal to nic innego jak odrobina maki ziemniaczanej rozmieszana z woda. Taka mikstura można posmarować chleb jeszcze w piekarniku pod sam koniec pieczenia bądź zaraz po wyjęciu. Wszystkie formy do pieczenia (chyba oprócz silikonowych) należy przed włożeniem ciasta chlebowego wysmarować dokładnie tłuszczem i wysypać mąka. Można tez użyć papieru do pieczenia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Ukrainski
Top
Bottom