Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Ukrainski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Jeska" data-source="post: 948430" data-attributes="member: 18831"><p>O moj ty panie, jaki ten chleb jest dobry!</p><p>Upieklam go w niedziele w garnku rzymskim, posypalam platkami owsianymi. Dzis mamy wtorek i chleb po dwoch dniach nadal pachnie jak dopiero wyjety z pieca. Wiozlam dwie kromki do pracy na sniadanie rano i mi normalnie w samochodzie chlebem pachnialo.</p><p>Pieklam go w nizszych temperaturach i krocej. Najpierw zdaje sie bylo 230 stopni, potem 210. Garnek odkrylam po 10 minutach od nagrzania pieca i potem na oko obserwowalam jak sie rumienil. Piekl sie krocej niz godzine na pewno. </p><p>Pycha, miodzio, buzi mu dac.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jeska, post: 948430, member: 18831"] O moj ty panie, jaki ten chleb jest dobry! Upieklam go w niedziele w garnku rzymskim, posypalam platkami owsianymi. Dzis mamy wtorek i chleb po dwoch dniach nadal pachnie jak dopiero wyjety z pieca. Wiozlam dwie kromki do pracy na sniadanie rano i mi normalnie w samochodzie chlebem pachnialo. Pieklam go w nizszych temperaturach i krocej. Najpierw zdaje sie bylo 230 stopni, potem 210. Garnek odkrylam po 10 minutach od nagrzania pieca i potem na oko obserwowalam jak sie rumienil. Piekl sie krocej niz godzine na pewno. Pycha, miodzio, buzi mu dac. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Ukrainski
Top
Bottom