Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ulubiona babka piaskowa Edwarda S.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Martinka" data-source="post: 467099" data-attributes="member: 3390"><p>Bardzo dobra i wilgotna babka. Tylko mały zakalec od spodu mi wyszedł. Piekłam 50 minut w 180 stopniach (piekarnik mam dobry). Olejowe z owocami zawsze mi wychodzi. Może ktoś wie dlaczego????? Za mała temperatura czy za krótko?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Martinka, post: 467099, member: 3390"] Bardzo dobra i wilgotna babka. Tylko mały zakalec od spodu mi wyszedł. Piekłam 50 minut w 180 stopniach (piekarnik mam dobry). Olejowe z owocami zawsze mi wychodzi. Może ktoś wie dlaczego????? Za mała temperatura czy za krótko? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ulubiona babka piaskowa Edwarda S.
Top
Bottom