Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Vanilla Scones
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="A.S." data-source="post: 835536" data-attributes="member: 2980"><p>Jak sie maja do oryginalu nie dane mi bylo poznac, ale calkiem niezle z nich pogryzacze do herbaty. Dalam kubek 200 ml smietany 12 % Kesem, i sok z cytryny zamiast skorki, poniewaz pol cytryny w miedzyczasie wyszlo. </p><p>Tez nie lukrowalam, po co? Zreszta nie lubie lukru. Nastepnym razem posmaruje bialkiem albo mlekiem i posypie czyms chrupiacym.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="A.S., post: 835536, member: 2980"] Jak sie maja do oryginalu nie dane mi bylo poznac, ale calkiem niezle z nich pogryzacze do herbaty. Dalam kubek 200 ml smietany 12 % Kesem, i sok z cytryny zamiast skorki, poniewaz pol cytryny w miedzyczasie wyszlo. Tez nie lukrowalam, po co? Zreszta nie lubie lukru. Nastepnym razem posmaruje bialkiem albo mlekiem i posypie czyms chrupiacym. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Vanilla Scones
Top
Bottom