Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Vegeburger
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Shinju" data-source="post: 1444982" data-attributes="member: 2755"><p>Masa jest dość sucha jak wykorzystuje się namaczaną ciecierzycę (robiła tak chyba Izolda, doczytaj sobie jej uwagi). Gdy robi się z ciecierzycy puszkowej to masa jest zdecydowanie bardziej wilgotna i wtedy w zależności od rodzaju ciecierzycy może być zdecydowanie konieczne dodanie mąki. Z puszkowanej ciecierzycy burgery są bardzo miękkie (przynajmniej mi takie zawsze wychodziły), z suchej ugotowanej nie wiem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Shinju, post: 1444982, member: 2755"] Masa jest dość sucha jak wykorzystuje się namaczaną ciecierzycę (robiła tak chyba Izolda, doczytaj sobie jej uwagi). Gdy robi się z ciecierzycy puszkowej to masa jest zdecydowanie bardziej wilgotna i wtedy w zależności od rodzaju ciecierzycy może być zdecydowanie konieczne dodanie mąki. Z puszkowanej ciecierzycy burgery są bardzo miękkie (przynajmniej mi takie zawsze wychodziły), z suchej ugotowanej nie wiem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Vegeburger
Top
Bottom