Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Veśalica czyli schab po serbsko-chorwacku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1339999" data-attributes="member: 1142"><p>W mojej ksiazce o kuchni balkanskiej jest bardzo podobny przepis - Punjena vesalica (nadziewany schab). </p><p></p><p>Mieso, po rozbiciu, posolic i popieprzyc, (jak slusznie uczynilas w swoim przepisie). Odstawic.</p><p>Prosciutto pokroic w kostke, do tego wedzony boczek, rowniez w kostke, czosnek drobno posiekany, wszystko wymieszac. Plastry miesa rozlozyc na stole przykryc plastrem kaszkawala, na srodku ulozyc mieszanke czosnku i gotowych mies, na to drugi plaster sera, zwinac w rulon. Posmarowac oliwa. Grilowac obracajac i smarujac oliwa.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1339999, member: 1142"] W mojej ksiazce o kuchni balkanskiej jest bardzo podobny przepis - Punjena vesalica (nadziewany schab). Mieso, po rozbiciu, posolic i popieprzyc, (jak slusznie uczynilas w swoim przepisie). Odstawic. Prosciutto pokroic w kostke, do tego wedzony boczek, rowniez w kostke, czosnek drobno posiekany, wszystko wymieszac. Plastry miesa rozlozyc na stole przykryc plastrem kaszkawala, na srodku ulozyc mieszanke czosnku i gotowych mies, na to drugi plaster sera, zwinac w rulon. Posmarowac oliwa. Grilowac obracajac i smarujac oliwa. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Veśalica czyli schab po serbsko-chorwacku
Top
Bottom