Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Vitello tonnato -przepis wloski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="MagdazMediolanu" data-source="post: 64601" data-attributes="member: 206"><p>1,2 kg cieleciny </p><p>300 gr tunczyka w oliwie z puszki </p><p>1 cebula pokrojona w cienkie plasterki </p><p>6 filecikow z anchois </p><p>sol pieprz </p><p>butelka bialego wytrawnego wina </p><p>pol szklanki oliwy z oliwek </p><p>sok z dwoch cytryn </p><p>kaparki</p><p></p><p>Wlozyc do gara cielecine, tunczyka, anchois w kawalkach, cebule, sol, pieprz i zalac wszystko bialym winem. Gotowac pod przykryciem poltorej godziny. Potem wyjac mieso, zmiksowac pozostaly w garze sos i rozcienczyc oliwa i cytryna. Wystudzone mieso pokroic na cieniutkie plasterki, pokryc sosem i udekorowac kaparkami.</p><p></p><p>MzM</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MagdazMediolanu, post: 64601, member: 206"] 1,2 kg cieleciny 300 gr tunczyka w oliwie z puszki 1 cebula pokrojona w cienkie plasterki 6 filecikow z anchois sol pieprz butelka bialego wytrawnego wina pol szklanki oliwy z oliwek sok z dwoch cytryn kaparki Wlozyc do gara cielecine, tunczyka, anchois w kawalkach, cebule, sol, pieprz i zalac wszystko bialym winem. Gotowac pod przykryciem poltorej godziny. Potem wyjac mieso, zmiksowac pozostaly w garze sos i rozcienczyc oliwa i cytryna. Wystudzone mieso pokroic na cieniutkie plasterki, pokryc sosem i udekorowac kaparkami. MzM [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Vitello tonnato -przepis wloski
Top
Bottom