Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
wątróbeczka drobiowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cinka" data-source="post: 806134" data-attributes="member: 1716"><p>Obawiam się że po godzinnym duszeniu wątróbki drobiowej będzie ona twarda jak nie wiem co... wątróbka powinna być poddawana obróbce cieplnej tylko do momentu w którym po nakłuciu przestanie się wydzielać krwisty płyn. Zaraz potem wątróbka zaczyna twardnieć. Tak przynajmniej wynika z moich doświadczeń.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cinka, post: 806134, member: 1716"] Obawiam się że po godzinnym duszeniu wątróbki drobiowej będzie ona twarda jak nie wiem co... wątróbka powinna być poddawana obróbce cieplnej tylko do momentu w którym po nakłuciu przestanie się wydzielać krwisty płyn. Zaraz potem wątróbka zaczyna twardnieć. Tak przynajmniej wynika z moich doświadczeń. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
wątróbeczka drobiowa
Top
Bottom