Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
wątróbeczka drobiowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="jaxja" data-source="post: 806898" data-attributes="member: 1798"><p>Dawniej dusiłam wątróbkę długo i zawsze była o wiele bardziej twarda niż watróbka mojej mamy. Gdy Jej o tym powiedziałam, uświadomiła mi, że wątróbka podczas duszenia twardnieje i należy to robić tylko do momentu aż zniknie krwiste wnętrze. Robię tak teraz i faktycznie watróbka jest miękka. </p><p>Cinka nie tylko więc wie, o czym pisze, ale na dodatek ma rację.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jaxja, post: 806898, member: 1798"] Dawniej dusiłam wątróbkę długo i zawsze była o wiele bardziej twarda niż watróbka mojej mamy. Gdy Jej o tym powiedziałam, uświadomiła mi, że wątróbka podczas duszenia twardnieje i należy to robić tylko do momentu aż zniknie krwiste wnętrze. Robię tak teraz i faktycznie watróbka jest miękka. Cinka nie tylko więc wie, o czym pisze, ale na dodatek ma rację. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
wątróbeczka drobiowa
Top
Bottom