Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Wątróbka drobiowa z cebulą*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 848022" data-attributes="member: 10341"><p>Nie musisz nic specjalnego kupować. Tu pasuje każdy mocny alkohol, bo wino nie będzie się paliło. Ja często daję po prostu brandy, koniak itp. Ilość niewielka, a smak podnosi. Nie wiem jakie byłoby z whisky i nie będę Cię do tego namawiać. A może byłoby dobre? Nie mam pojęcia. W każdym bądż razie nie likier. Jest za słodki. Chociaż do mojego świątecznego pasztetu, zamiast koniaku, ludzie wlewali najróżniejsze alkohole, łącznie z whisky i wychodziły doskonałe.</p><p> Zajrzyj jeszcze do &quot;Past i pasztetów&quot; - tam specjalnie dla Ciebie wpisałam przepis na pastę w wątróbek drobiowych. Może przypadnie Wam do gustu. Doskonale smakuje z pieczywem i owocami marynowanymi na słodko-kwaśno.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 848022, member: 10341"] Nie musisz nic specjalnego kupować. Tu pasuje każdy mocny alkohol, bo wino nie będzie się paliło. Ja często daję po prostu brandy, koniak itp. Ilość niewielka, a smak podnosi. Nie wiem jakie byłoby z whisky i nie będę Cię do tego namawiać. A może byłoby dobre? Nie mam pojęcia. W każdym bądż razie nie likier. Jest za słodki. Chociaż do mojego świątecznego pasztetu, zamiast koniaku, ludzie wlewali najróżniejsze alkohole, łącznie z whisky i wychodziły doskonałe. Zajrzyj jeszcze do "Past i pasztetów" - tam specjalnie dla Ciebie wpisałam przepis na pastę w wątróbek drobiowych. Może przypadnie Wam do gustu. Doskonale smakuje z pieczywem i owocami marynowanymi na słodko-kwaśno. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Wątróbka drobiowa z cebulą*
Top
Bottom