Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Wątróbka drobiowa*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="darek.grund" data-source="post: 1405917" data-attributes="member: 39286"><p>Nie wiem czy tak powinno być, ale mi ta wątróbka wyszła duszona a nie smażona. Przy takiej ilości pieczarek nie było opcji, żeby mi się usmażyła. Uwielbiam wątróbkę właśnie taką fajnie przypieczoną, skarmelizowaną na ciemny brąz. A tutaj mi wyszła uduszona.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="darek.grund, post: 1405917, member: 39286"] Nie wiem czy tak powinno być, ale mi ta wątróbka wyszła duszona a nie smażona. Przy takiej ilości pieczarek nie było opcji, żeby mi się usmażyła. Uwielbiam wątróbkę właśnie taką fajnie przypieczoną, skarmelizowaną na ciemny brąz. A tutaj mi wyszła uduszona. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Wątróbka drobiowa*
Top
Bottom