Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Wątróbka drobiowa*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 53361" data-attributes="member: 90"><p>Yenn, u mnie też straszliwie trudny wybór z tym gotowaniem i długaśna kolejka się robi. Ale wątróbki już bardzo dawno nie robiłam więc jak pozjadam sobotnio-niedzielne jedzenia to ją zrobię. I jeszcze gdzieś słyszałam, że dobra jest taka wątróbka jak się doda do duszenia jabłko. Ponieważ ja takie smaki owocowe lubię, to też wypróbuję.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 53361, member: 90"] Yenn, u mnie też straszliwie trudny wybór z tym gotowaniem i długaśna kolejka się robi. Ale wątróbki już bardzo dawno nie robiłam więc jak pozjadam sobotnio-niedzielne jedzenia to ją zrobię. I jeszcze gdzieś słyszałam, że dobra jest taka wątróbka jak się doda do duszenia jabłko. Ponieważ ja takie smaki owocowe lubię, to też wypróbuję. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Wątróbka drobiowa*
Top
Bottom