Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Wątróbki drobiowe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 848127" data-attributes="member: 10341"><p>Jeszcze jedna uwaga - białka są różnej wielkości i ubitej z nich piany wychodzi mniej albo więcej, więc najlepiej dodawać ją do wątróbek z masłem po trochu, żeby nie wyszła z tego paciaja. To ma być pasta, a nie zupa. Może się zdarzyć, że nie zużyjesz wszystkich ubitych białek. Zresztą, zorientujesz się po konsystencji. </p><p>Bardzo ciekawy przepis pdlinkowała też kermidt, zwróć na niego uwagę. Teraz masz już dwie pasty do wyboru. Pozdrowienia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 848127, member: 10341"] Jeszcze jedna uwaga - białka są różnej wielkości i ubitej z nich piany wychodzi mniej albo więcej, więc najlepiej dodawać ją do wątróbek z masłem po trochu, żeby nie wyszła z tego paciaja. To ma być pasta, a nie zupa. Może się zdarzyć, że nie zużyjesz wszystkich ubitych białek. Zresztą, zorientujesz się po konsystencji. Bardzo ciekawy przepis pdlinkowała też kermidt, zwróć na niego uwagę. Teraz masz już dwie pasty do wyboru. Pozdrowienia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Wątróbki drobiowe
Top
Bottom