Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Wegetariańska moussaka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="volpe" data-source="post: 811689" data-attributes="member: 9400"><p><strong>Składniki:</strong></p><p></p><p>bakłażan</p><p>cukinia</p><p>2 marchewki</p><p>średnia cebula</p><p>100 g ziemniaków</p><p>200 g jogurtu greckiego</p><p>80 g fety</p><p>500 ml sosu pomidorowego</p><p>jajko</p><p>oregano</p><p>sól</p><p>oliwa z oliwek</p><p></p><p><strong>Wykonanie:</strong></p><p>1. Warzywa obrać i pokroić. Polać oliwą, posypać oregano, solą i piec w 200 C przez ok. 30 minut.</p><p>2. Pokruszyć fetę do miski, dodać jajko, jogurt i odrobinę soli. Wymieszać, aż powstanie sos.</p><p>3. Gdy warzywa są gotowe, wyjąć je z pieca i wymieszać z sosem pomidorowym. Umieścić je w naczyniu i pokryć mieszanką z sera.</p><p>4. Piec w 200 C przez ok. 20 minut, aż góra się zrumieni.</p><p></p><p>Smacznego!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="volpe, post: 811689, member: 9400"] [B]Składniki:[/B] bakłażan cukinia 2 marchewki średnia cebula 100 g ziemniaków 200 g jogurtu greckiego 80 g fety 500 ml sosu pomidorowego jajko oregano sól oliwa z oliwek [B]Wykonanie:[/B] 1. Warzywa obrać i pokroić. Polać oliwą, posypać oregano, solą i piec w 200 C przez ok. 30 minut. 2. Pokruszyć fetę do miski, dodać jajko, jogurt i odrobinę soli. Wymieszać, aż powstanie sos. 3. Gdy warzywa są gotowe, wyjąć je z pieca i wymieszać z sosem pomidorowym. Umieścić je w naczyniu i pokryć mieszanką z sera. 4. Piec w 200 C przez ok. 20 minut, aż góra się zrumieni. Smacznego! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Wegetariańska moussaka
Top
Bottom