Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Węgierska pieczeń pasterzy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 870771" data-attributes="member: 10341"><p>Właśnie zrobiłam tę pieczeń na obiad i mam uwagę - lepiej wziąć mniej mąki. Wystarczy łyżka, nie czubata. Zaraz poprawię w przepisie. Za każdym razem albo łyżka albo mąka są inne, bo nie wychodzi to jednoznacznie. Jeśli łyżka byłaby za mało, to zawsze można dołożyć więcej. Sos przepyszny.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 870771, member: 10341"] Właśnie zrobiłam tę pieczeń na obiad i mam uwagę - lepiej wziąć mniej mąki. Wystarczy łyżka, nie czubata. Zaraz poprawię w przepisie. Za każdym razem albo łyżka albo mąka są inne, bo nie wychodzi to jednoznacznie. Jeśli łyżka byłaby za mało, to zawsze można dołożyć więcej. Sos przepyszny. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Węgierska pieczeń pasterzy
Top
Bottom