Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Wiejski chleb francuski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 157561" data-attributes="member: 232"><p>przyznam sie, ze za pierwszym razem tez troszeczke dosypalam, ale doslownie ociupinke, i rosl jak szalony. Az sie balam, ze przerosnie. Ten ze zdjecia jest juz bez drozdzy.</p><p>Jesli masz obawy do dosyp, sama sie szybko zorientujesz czy mial sile na wiecej czy nie</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 157561, member: 232"] przyznam sie, ze za pierwszym razem tez troszeczke dosypalam, ale doslownie ociupinke, i rosl jak szalony. Az sie balam, ze przerosnie. Ten ze zdjecia jest juz bez drozdzy. Jesli masz obawy do dosyp, sama sie szybko zorientujesz czy mial sile na wiecej czy nie [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Wiejski chleb francuski
Top
Bottom