Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Wiejski chleb francuski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 405672" data-attributes="member: 231"><p>wreszcie zrobilam ten chlebek - bardzo dobry, w zasadzie blizniaczo podobny do emigranta (no bo w sumie przepisy baaardzo podobne, tylko temu się daje łyzkę zakwasu do mikstury nocnej, a emigrat zamiast zakwasu ma szczyptę drożdży).</p><p></p><p>acha, piekłam znacznie krócej i następnym razem tak jak przy emigancie od razu obniżę temeraturę (bo w 240 osiągnął 93 stopnie wewnątrz już po 25 minutach)</p><p></p><p>Pytanie do dziuni: jak Ty go kroiłas? na tym zdjeciu dwie strony wczesniej? czapę mu skroiłaś?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 405672, member: 231"] wreszcie zrobilam ten chlebek - bardzo dobry, w zasadzie blizniaczo podobny do emigranta (no bo w sumie przepisy baaardzo podobne, tylko temu się daje łyzkę zakwasu do mikstury nocnej, a emigrat zamiast zakwasu ma szczyptę drożdży). acha, piekłam znacznie krócej i następnym razem tak jak przy emigancie od razu obniżę temeraturę (bo w 240 osiągnął 93 stopnie wewnątrz już po 25 minutach) Pytanie do dziuni: jak Ty go kroiłas? na tym zdjeciu dwie strony wczesniej? czapę mu skroiłaś? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Wiejski chleb francuski
Top
Bottom