Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Wiejski chleb francuski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 428041" data-attributes="member: 151"><p>Aniks, jak chleb? To że zaczyn dodałaś od razu nie ma IMHO aż tak dużego znaczenia, robilam tak wiele razy i było ok. Blacha nagrzana też wystarcza, ten chleb ma dość ścisłą konsystencję więc dość dobrze się trzyma.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 428041, member: 151"] Aniks, jak chleb? To że zaczyn dodałaś od razu nie ma IMHO aż tak dużego znaczenia, robilam tak wiele razy i było ok. Blacha nagrzana też wystarcza, ten chleb ma dość ścisłą konsystencję więc dość dobrze się trzyma. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Wiejski chleb francuski
Top
Bottom