Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Wiejski chleb francuski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="villanelle" data-source="post: 442988" data-attributes="member: 1300"><p>Czy można skorzystać odrazu z zakwasu pszennego, pomijając zrobienie zaczynu? Pytam, ponieważ nie jestem pewna jaki zakwas idzie do tego przepisu. Wnioskuję, że pewnie żytni, a w zaczynie przekwalifikowany się z niego robi?!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="villanelle, post: 442988, member: 1300"] Czy można skorzystać odrazu z zakwasu pszennego, pomijając zrobienie zaczynu? Pytam, ponieważ nie jestem pewna jaki zakwas idzie do tego przepisu. Wnioskuję, że pewnie żytni, a w zaczynie przekwalifikowany się z niego robi?! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Wiejski chleb francuski
Top
Bottom