Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Wiejski chleb francuski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 519786" data-attributes="member: 232"><p>jesli pieczesz dwa, lub wiecej chlebow jednoczesnie, ten drugi jesli jest dostatecznie wyrosniety moze spokojnie czekac w lodowce. </p><p>lodowka spowalnia wyrastania i fermentacje, wiec nie bedzie problemu, ze chleb przerosnie i bedzie za kwasny. Wprost przeciwnie, zyska na smaku i latwiej bedzie go naciac przed wlozeniem do pieca.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 519786, member: 232"] jesli pieczesz dwa, lub wiecej chlebow jednoczesnie, ten drugi jesli jest dostatecznie wyrosniety moze spokojnie czekac w lodowce. lodowka spowalnia wyrastania i fermentacje, wiec nie bedzie problemu, ze chleb przerosnie i bedzie za kwasny. Wprost przeciwnie, zyska na smaku i latwiej bedzie go naciac przed wlozeniem do pieca. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Wiejski chleb francuski
Top
Bottom