Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Wiejski chleb francuski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dominique" data-source="post: 658073" data-attributes="member: 1346"><p>Hmm, chyba jednak jest skomplikowany... nie wiem, ale chyba zepsulam juz na samym poczatku .-( tzn. zaczyn... do zakwau dodalam dwa rodzaje mak i wody jak w przepisie, wymieszalam lyzka i wyszly twarde grudki, zostawilam na 12 h i w sumie duzo sie nie zmienil (tak mialam robic, mialo byc plynne?, mialam zagniesc?), wiec boje sie dalej go robic, chyba wyjme z lodowki moj zakwas, troche jeszcze dokarmie i sprobuje znowu, tylko jeszcze musze wiedziec jaka konsystencje powinien miec ten zaczyn, bo jak nie to sie poddam</p><p>(a moze jednak sprobowac na tym zaczynie zrobic? pachnie na lakier do paznokci, jest suchawy i grudkowaty, chyba lekko sie podniosl, ale malo).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dominique, post: 658073, member: 1346"] Hmm, chyba jednak jest skomplikowany... nie wiem, ale chyba zepsulam juz na samym poczatku .-( tzn. zaczyn... do zakwau dodalam dwa rodzaje mak i wody jak w przepisie, wymieszalam lyzka i wyszly twarde grudki, zostawilam na 12 h i w sumie duzo sie nie zmienil (tak mialam robic, mialo byc plynne?, mialam zagniesc?), wiec boje sie dalej go robic, chyba wyjme z lodowki moj zakwas, troche jeszcze dokarmie i sprobuje znowu, tylko jeszcze musze wiedziec jaka konsystencje powinien miec ten zaczyn, bo jak nie to sie poddam (a moze jednak sprobowac na tym zaczynie zrobic? pachnie na lakier do paznokci, jest suchawy i grudkowaty, chyba lekko sie podniosl, ale malo). [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Wiejski chleb francuski
Top
Bottom