Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Wiejski chleb francuski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="marta1982" data-source="post: 876827" data-attributes="member: 15320"><p>Upiekłam ten chleb i smakował wszystkim ale miałam problem z wyrastaniem zajęło my to 7 godzin ale to wszystko przez mój jeszcze jednak zbyt młody zakwas choć wydawało mi się że 6 tygodni hodowli to całkiem długo. Na racie dam sobie spokój jeszcze z chlebami na samym zakwasie bo nie mam cierpliwości do tak długo wyrastającego pieczywa ale wrócę do niego jeszcze kiedyś, bo w smaku był naprawdę niezły i miał piękne dziury.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marta1982, post: 876827, member: 15320"] Upiekłam ten chleb i smakował wszystkim ale miałam problem z wyrastaniem zajęło my to 7 godzin ale to wszystko przez mój jeszcze jednak zbyt młody zakwas choć wydawało mi się że 6 tygodni hodowli to całkiem długo. Na racie dam sobie spokój jeszcze z chlebami na samym zakwasie bo nie mam cierpliwości do tak długo wyrastającego pieczywa ale wrócę do niego jeszcze kiedyś, bo w smaku był naprawdę niezły i miał piękne dziury. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Wiejski chleb francuski
Top
Bottom