Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Wieprzowina o tygrysiej skórce
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="janie" data-source="post: 1599256" data-attributes="member: 131"><p>Witam serdecznie poranną porą (moja ulubiona). Droga Seniorko, dziękuję za ten ciekawy i chyba niezbyt skomplikowany przepis. Mam jedynie wątpliwość w kwestii oleju - czy naprawdę potrzeba aż 1/2 litra, czy wystarczy np. połowa z tego aby ładnie opiec na chrupko schab z każdej strony,Pół kilograma schabu, to nie tak znowu wielki kawałek - no, chyba, że on ma się zanurzony w tym oleju &quot;pogotować&quot; ...</p><p>Przy okazji dziękuję też za inne przepisy i porady. Wielokrotnie mi pomogły. J.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="janie, post: 1599256, member: 131"] Witam serdecznie poranną porą (moja ulubiona). Droga Seniorko, dziękuję za ten ciekawy i chyba niezbyt skomplikowany przepis. Mam jedynie wątpliwość w kwestii oleju - czy naprawdę potrzeba aż 1/2 litra, czy wystarczy np. połowa z tego aby ładnie opiec na chrupko schab z każdej strony,Pół kilograma schabu, to nie tak znowu wielki kawałek - no, chyba, że on ma się zanurzony w tym oleju "pogotować" ... Przy okazji dziękuję też za inne przepisy i porady. Wielokrotnie mi pomogły. J. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Wieprzowina o tygrysiej skórce
Top
Bottom