Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Wiezyczki z bakłażana i mozzarelli
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 204455" data-attributes="member: 231"><p>No to ja też sie cieszę Tez uwielbiam to danko!</p><p></p><p>ja tu podam moja wersje</p><p>Bakłazana pokroić w plastry, posolić, odłożyć na kilkanaście minut/ Usmazyć na patelni grillowej</p><p></p><p> przygotowac marynatę:</p><p>pół szklanki oliwy </p><p>łyzka balsamico </p><p>dwa ząbki czosnku drobno posiekane </p><p>dwie szczypty przyprawy włoskiej (mieszanka oregano, bazylii etc) </p><p>listki z łodyżki tymianku </p><p>pół łyżeczki musztardy </p><p>dobrze wymieszac, odstawic by przeszło. </p><p>usmażone bakłażany smarować mieszanką , najlepiej zostawić na jakąś godzinę</p><p></p><p>Ułozyć na zmianę w zaroodpornym naczyniu: </p><p>bakłażany</p><p>Sos z rozdziobanego pomidora wymieszanego z łyżką powyższej marynaty (lub suszony pomidor), gruby plaster mozzarelli , znów bakłażan, pomidor, mozzarella.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 204455, member: 231"] No to ja też sie cieszę Tez uwielbiam to danko! ja tu podam moja wersje Bakłazana pokroić w plastry, posolić, odłożyć na kilkanaście minut/ Usmazyć na patelni grillowej przygotowac marynatę: pół szklanki oliwy łyzka balsamico dwa ząbki czosnku drobno posiekane dwie szczypty przyprawy włoskiej (mieszanka oregano, bazylii etc) listki z łodyżki tymianku pół łyżeczki musztardy dobrze wymieszac, odstawic by przeszło. usmażone bakłażany smarować mieszanką , najlepiej zostawić na jakąś godzinę Ułozyć na zmianę w zaroodpornym naczyniu: bakłażany Sos z rozdziobanego pomidora wymieszanego z łyżką powyższej marynaty (lub suszony pomidor), gruby plaster mozzarelli , znów bakłażan, pomidor, mozzarella. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Wiezyczki z bakłażana i mozzarelli
Top
Bottom