Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Wigilijna kapusta z grzybami bardzo pyszna*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="natalia" data-source="post: 192004" data-attributes="member: 901"><p>Kilogram kapusty kiszonej zalać dwoma szklankami wody i ugotować do miękkości.Osobno w niewielkiej ilości wody ugotować 10 dag grzybów suszonych, pokroić je w paseczki i wraz z wywarem dodać do kapusty.Kapustę podprawić jasną zasmażką z 2 łyżek masła(tylko i wyłącznie masła!) i łyżki mąki dodając sporą,drobno posiekaną i usmażoną na maśle cebulę.Posolić,popieprzyć i jeszcze chwilę gotować bo potrawa powinna być gęsta.Pycha,już czuję święta!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="natalia, post: 192004, member: 901"] Kilogram kapusty kiszonej zalać dwoma szklankami wody i ugotować do miękkości.Osobno w niewielkiej ilości wody ugotować 10 dag grzybów suszonych, pokroić je w paseczki i wraz z wywarem dodać do kapusty.Kapustę podprawić jasną zasmażką z 2 łyżek masła(tylko i wyłącznie masła!) i łyżki mąki dodając sporą,drobno posiekaną i usmażoną na maśle cebulę.Posolić,popieprzyć i jeszcze chwilę gotować bo potrawa powinna być gęsta.Pycha,już czuję święta! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Wigilijna kapusta z grzybami bardzo pyszna*
Top
Bottom