Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Wigilijna kapusta z grzybami bardzo pyszna*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="natalia" data-source="post: 211990" data-attributes="member: 901"><p>Szczerze mówiąc to nigdy jej nie mroziłam,ale zawsze można spróbować.Myśle,że trzeba do tego podejść jak do bigosu,jego można mrozić więc i tą kapustę chyba też.Tylko zaciągnełabym ją tą zasmażką po rozmrożeniu a nie przed,taka będzie chyba smaczniejsza.Ta kapustka nie tylko ładnie brzmi ale i bardzo ładnie smakuje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="natalia, post: 211990, member: 901"] Szczerze mówiąc to nigdy jej nie mroziłam,ale zawsze można spróbować.Myśle,że trzeba do tego podejść jak do bigosu,jego można mrozić więc i tą kapustę chyba też.Tylko zaciągnełabym ją tą zasmażką po rozmrożeniu a nie przed,taka będzie chyba smaczniejsza.Ta kapustka nie tylko ładnie brzmi ale i bardzo ładnie smakuje. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Wigilijna kapusta z grzybami bardzo pyszna*
Top
Bottom