Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Wileńska polędwica*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Doruśka" data-source="post: 1285416" data-attributes="member: 1578"><p>no to dzis była degustacja- trzymałam w lodówce w ściereczce, przewijałam dwa razy dziennie. Moja nei jest sucha, tzn jest trochę z zewnątrz ,ale w środku nie, , jest nawet trochę za mało słona,ale w smaku pikantna. teraz odwinęłam ze ściereczki, położyłam na desce i z powrotem do lodówki.</p><p>Jeśli ja sie dziś nei otrułam, to jutro dam rodzinie. Ile ona teraz może byc przechowywana???</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Doruśka, post: 1285416, member: 1578"] no to dzis była degustacja- trzymałam w lodówce w ściereczce, przewijałam dwa razy dziennie. Moja nei jest sucha, tzn jest trochę z zewnątrz ,ale w środku nie, , jest nawet trochę za mało słona,ale w smaku pikantna. teraz odwinęłam ze ściereczki, położyłam na desce i z powrotem do lodówki. Jeśli ja sie dziś nei otrułam, to jutro dam rodzinie. Ile ona teraz może byc przechowywana??? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Wileńska polędwica*
Top
Bottom