Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Winegret z pieczonymi cytrynami*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 871846" data-attributes="member: 10341"><p>Powiedziałabym, że są bardziej &quot;przyjazne&quot; dla podniebienia. Znika ostra kwaśność, miąższ jest dobry nawet do jedzenia bez przypraw - oczywiście bez przesady, bo to w końcu cytryny. Doskonale rozprowadza się w sosie, co widać w miseczce. Wbrew pozorom robi się to bardzo szybko, cytryny stygną prawie natychmiast. Ja wydrążałam je jeszcze ciepłe, a już po chwili w miseczce były zimne.</p><p>Dobrze jest ustalić według własnego smaku ilość miodu. Wystarczy spróbować w czasie robienia. Polecam też dodatek pieprzu, czego nie ma u pani Gessler. Tak szczerze mówiąc, to jest więcej pisania aniżeli pracy przy tym sosie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 871846, member: 10341"] Powiedziałabym, że są bardziej "przyjazne" dla podniebienia. Znika ostra kwaśność, miąższ jest dobry nawet do jedzenia bez przypraw - oczywiście bez przesady, bo to w końcu cytryny. Doskonale rozprowadza się w sosie, co widać w miseczce. Wbrew pozorom robi się to bardzo szybko, cytryny stygną prawie natychmiast. Ja wydrążałam je jeszcze ciepłe, a już po chwili w miseczce były zimne. Dobrze jest ustalić według własnego smaku ilość miodu. Wystarczy spróbować w czasie robienia. Polecam też dodatek pieprzu, czego nie ma u pani Gessler. Tak szczerze mówiąc, to jest więcej pisania aniżeli pracy przy tym sosie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Winegret z pieczonymi cytrynami*
Top
Bottom