Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Wiśnie w syropie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cinka" data-source="post: 533764" data-attributes="member: 1716"><p>U nas zawsze w garze.</p><p>To nie musi być jakieś super mocne gotowanie - nawet nie powinno - ot minimalny ogień, po zagotowaniu można wyłączyć i trzymać odpowiedni czas w garze, najlepiej pod przykryciem.</p><p></p><p><em>Klasyczna metoda pasteryzacji polega na ogrzewaniu produktu do temperatury powyżej 60°C, jednak nie większej niż 100°C.</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cinka, post: 533764, member: 1716"] U nas zawsze w garze. To nie musi być jakieś super mocne gotowanie - nawet nie powinno - ot minimalny ogień, po zagotowaniu można wyłączyć i trzymać odpowiedni czas w garze, najlepiej pod przykryciem. [I]Klasyczna metoda pasteryzacji polega na ogrzewaniu produktu do temperatury powyżej 60°C, jednak nie większej niż 100°C.[/I] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Wiśnie w syropie
Top
Bottom