Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Wiśnie z aspiryną
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Linn" data-source="post: 853670" data-attributes="member: 52"><p>Ten przepis przypomnial mi / najpierw jednak zaskoczyl / o metodzie konserwowania pomidorow stosowanej czasem we Wloszech. W moim regionie tradycyjnie od dziesiatkow lat. </p><p>Pomidory wrzuca sie do wrzatku, gotuje 5 minut, odsacza, zostawia na 24 godziny, przeciera i potem na kazdy kg dodaje 1 g kwasu salicylowego. Potem tylko miesza, przeklada do sloikow i zakreca.</p><p>Jest to metoda wygodna: pozwala uniknac sterylizowania na goraco przy ogromnych upalach.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Linn, post: 853670, member: 52"] Ten przepis przypomnial mi / najpierw jednak zaskoczyl / o metodzie konserwowania pomidorow stosowanej czasem we Wloszech. W moim regionie tradycyjnie od dziesiatkow lat. Pomidory wrzuca sie do wrzatku, gotuje 5 minut, odsacza, zostawia na 24 godziny, przeciera i potem na kazdy kg dodaje 1 g kwasu salicylowego. Potem tylko miesza, przeklada do sloikow i zakreca. Jest to metoda wygodna: pozwala uniknac sterylizowania na goraco przy ogromnych upalach. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Wiśnie z aspiryną
Top
Bottom