Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Wiśniowo-kokosowe ciasto z kruszonką
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margot" data-source="post: 729988" data-attributes="member: 592"><p>rekomendację daję na 100% bo pychotka </p><p>Katja ,ja też uwielbiam takie ciasta -wiśnie mrożone mogą być ,myślę ,że nie ma to wpływu na końcowy efekt </p><p>Imbiru nie czuć ,chyba tylko ma tak podkreślić smak ,można go ominąć ,a ciasto będzie pyszne</p><p>Ja dałam trzcinowy brązowy cukier bo taki miałam ,ale buraczany brązowy wg mnie jest jak najbardziej do wykorzystania ,ba zwykły cukier też może byc tylko chyba ciut mniej bym dała</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margot, post: 729988, member: 592"] rekomendację daję na 100% bo pychotka Katja ,ja też uwielbiam takie ciasta -wiśnie mrożone mogą być ,myślę ,że nie ma to wpływu na końcowy efekt Imbiru nie czuć ,chyba tylko ma tak podkreślić smak ,można go ominąć ,a ciasto będzie pyszne Ja dałam trzcinowy brązowy cukier bo taki miałam ,ale buraczany brązowy wg mnie jest jak najbardziej do wykorzystania ,ba zwykły cukier też może byc tylko chyba ciut mniej bym dała [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Wiśniowo-kokosowe ciasto z kruszonką
Top
Bottom