Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Wloski koper/fenkul (fennel)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 1608173" data-attributes="member: 2354"><p>Ker, mnie pakowanie w plastik nie przeszkadza, a to, ze lataja - to nie wiem co to ma do rzeczy. Wszystkie produkty dostarczane do sklepow sa jakims srodkiem komunikacji, nawet miejscowe z jednego kranca kraju na drugi tez lataja.</p><p>Natomiast jestem bardzo zaskoczona cena - no to zalezy od sprzedawcy i jak widac, to u Ciebie troche nabijaja. Ja kupilam buraczki - 8 uncji, t. zn. troszke mniej niz cwierc kg. - bylo ich 6 (ilosc zalezy od wielkosci) i kosztowaly &#036;1.99. Jakosc swietna. Mozna gotowac/piec samemu, ale jak sie ma gotowe dobrej jakosci, to jest oszczednosc czasu i energii i ja korzystam.</p><p></p><p>Kanak - kilka slow w sprawie wycofania produktow. Sklepy tylko sprzedaja, a problemy sa u producentow. Te same produkty tych samych producentow sa w roznych sieciach detalicznych, roznia sie tylko cena. No i wlasnie - wycofane nie tylko od TJ jak napisalas. Przypadki zdarzaja sie co jakis czas u producentow, bylo juz sporo wycofan miesnych produktow jak i warzywnych i owocowych czy mrozonek w calych stanach i wielu sieciach. Wina jest po stronie producenta a nie sieci sklepow i to nie jest nagminne, tylko zdarza sie od czasu do czau, a wiec idac ta droga nie nalezy wogole kupowac niczego jakies firmy, wszystko jedno w jakim sklepie, bo zdarzyl sie wypadek.</p><p></p><p>Mnie TJ odpowiada, bo jakosc produktow jest swietna, duzy wybor, a ceny nizsze niz w delikatesach. Natomiast co do WF (Whole Foods) to ja z kolei mam zastrzezenia. Jakosc produktow jest bardzo dobra, tak samo jak w TJ natomiast ceny o wiele wyzsze, no i niektorych jarzyn nie mozna dostac. Jednak zywnosc produkowana na miejscu gotowa do jedzenia to juz inna bajka. Mam WF kilka minut od siebie i jakoscia gotowanych produktow nie jestem zachwycona. Sa niedoprawione, czasem niedogotowane, a ceny ze cho-cho. Jednak niekoniecznie w kazdym sklepie WF musi byc tak samo, poziom jedzenia zalezy od poziomu kucharzy, no niestety w tym kolo mnie nie jest najlepszy, ale nie bede potepiac w czambul, bo cos tam, poprostu wiem, czego unikac.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 1608173, member: 2354"] Ker, mnie pakowanie w plastik nie przeszkadza, a to, ze lataja - to nie wiem co to ma do rzeczy. Wszystkie produkty dostarczane do sklepow sa jakims srodkiem komunikacji, nawet miejscowe z jednego kranca kraju na drugi tez lataja. Natomiast jestem bardzo zaskoczona cena - no to zalezy od sprzedawcy i jak widac, to u Ciebie troche nabijaja. Ja kupilam buraczki - 8 uncji, t. zn. troszke mniej niz cwierc kg. - bylo ich 6 (ilosc zalezy od wielkosci) i kosztowaly $1.99. Jakosc swietna. Mozna gotowac/piec samemu, ale jak sie ma gotowe dobrej jakosci, to jest oszczednosc czasu i energii i ja korzystam. Kanak - kilka slow w sprawie wycofania produktow. Sklepy tylko sprzedaja, a problemy sa u producentow. Te same produkty tych samych producentow sa w roznych sieciach detalicznych, roznia sie tylko cena. No i wlasnie - wycofane nie tylko od TJ jak napisalas. Przypadki zdarzaja sie co jakis czas u producentow, bylo juz sporo wycofan miesnych produktow jak i warzywnych i owocowych czy mrozonek w calych stanach i wielu sieciach. Wina jest po stronie producenta a nie sieci sklepow i to nie jest nagminne, tylko zdarza sie od czasu do czau, a wiec idac ta droga nie nalezy wogole kupowac niczego jakies firmy, wszystko jedno w jakim sklepie, bo zdarzyl sie wypadek. Mnie TJ odpowiada, bo jakosc produktow jest swietna, duzy wybor, a ceny nizsze niz w delikatesach. Natomiast co do WF (Whole Foods) to ja z kolei mam zastrzezenia. Jakosc produktow jest bardzo dobra, tak samo jak w TJ natomiast ceny o wiele wyzsze, no i niektorych jarzyn nie mozna dostac. Jednak zywnosc produkowana na miejscu gotowa do jedzenia to juz inna bajka. Mam WF kilka minut od siebie i jakoscia gotowanych produktow nie jestem zachwycona. Sa niedoprawione, czasem niedogotowane, a ceny ze cho-cho. Jednak niekoniecznie w kazdym sklepie WF musi byc tak samo, poziom jedzenia zalezy od poziomu kucharzy, no niestety w tym kolo mnie nie jest najlepszy, ale nie bede potepiac w czambul, bo cos tam, poprostu wiem, czego unikac. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Wloski koper/fenkul (fennel)
Bottom