Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Wloski koper/fenkul (fennel)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 1608180" data-attributes="member: 2354"><p>Kanak, to mnie zastrzelilas. Jakto w TJ nie ma warzyw? U mnie zatrzesienie warzyw, jarzyn, owocow w TJ i pelno roznych surowek/salatek, wina rozniaste i tanie i dobre, a znam 3 sklepy i wszedzie tak samo, tylko nie za blisko domu, kilka mil.</p><p>No tak w WF jest mieso na wage pod lada, ale wyroby miesne/wedliny i inne to juz nie bardzo. Nie wiem, czy jest w S.Clara Gelson - to przedni sklep i pokroja Ci mieso jak chcesz na zyczenie, nawet to paczkowane, jakosc produktow swietna, powiedzialabym, ze moze nawet lepsza niz WF, ceny podobne, moze niektore troszke nizsze no i wybor jak sie patrzy.</p><p></p><p>Ker, mnie sciaganie produktow z Europy nie dziwi, to jedzie razem z roznymi innymi produktami, specjalnie napewno przewoz nie kosztuje, a kalkuluje sie, ale jakosc i gatunek sie liczy. Organicznych produktow prawie nie kupuje, tylko wtedy, jak nie ma wyboru, nie bardzo wierze w uzasadnienia, to moim zdaniem naciaganie. Ogolnie jem nieorganiczne i zyje, nie mam problemow. Kupuje tez na targu - czasem nawet lepsze niz w sklepach, bardziej trwale i lepsze w smaku, przasne (czy to dobre okreslenie?). Ja siedze w pld. CA.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 1608180, member: 2354"] Kanak, to mnie zastrzelilas. Jakto w TJ nie ma warzyw? U mnie zatrzesienie warzyw, jarzyn, owocow w TJ i pelno roznych surowek/salatek, wina rozniaste i tanie i dobre, a znam 3 sklepy i wszedzie tak samo, tylko nie za blisko domu, kilka mil. No tak w WF jest mieso na wage pod lada, ale wyroby miesne/wedliny i inne to juz nie bardzo. Nie wiem, czy jest w S.Clara Gelson - to przedni sklep i pokroja Ci mieso jak chcesz na zyczenie, nawet to paczkowane, jakosc produktow swietna, powiedzialabym, ze moze nawet lepsza niz WF, ceny podobne, moze niektore troszke nizsze no i wybor jak sie patrzy. Ker, mnie sciaganie produktow z Europy nie dziwi, to jedzie razem z roznymi innymi produktami, specjalnie napewno przewoz nie kosztuje, a kalkuluje sie, ale jakosc i gatunek sie liczy. Organicznych produktow prawie nie kupuje, tylko wtedy, jak nie ma wyboru, nie bardzo wierze w uzasadnienia, to moim zdaniem naciaganie. Ogolnie jem nieorganiczne i zyje, nie mam problemow. Kupuje tez na targu - czasem nawet lepsze niz w sklepach, bardziej trwale i lepsze w smaku, przasne (czy to dobre okreslenie?). Ja siedze w pld. CA. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Wloski koper/fenkul (fennel)
Bottom