Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Wloski koper/fenkul (fennel)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 1608182" data-attributes="member: 2354"><p>Targ odbywa sie raz w tygodniu, najblizej mam 20 min. spacerkiem, ten jest w niedziele, zjezdzaja sie rolnicy z roznych okolic, czasem dosc dalekich i bardzo duzy wybor wszystkiego, tez suszone owoce, orzechy, nawet chleby i robia jedzenie na poczekaniu. Drugi targ troszke dalej, ten we srode, tez wszystkiego pelno, jest jeszcze jeden, ale troche dalej tam nie bywam (chyba w piatki), wiec conajmniej 2 x w tygodniu mozna kupowac bezposrednio od rolnikow. Czy to sa produkty organiczne, to nie wiem, ale drozsze niz w sklepach, gatunkowo lepsze, czasem mozna sie targowac.</p><p>Jest tez polski sklep z wedlinami i produktami z Polski i maja chleby na wzor europejski, amerylkanskich nie jadam.</p><p>Jak masz przy drodze to moze lepiej, napewno taniej, nie placa frycowego za miejsce na targu. Ja nie mam uczulen, konserwanty mi nie szkodza, ale tez nie lubie. Zawsze czytam sklad na opakowaniu i jak moge, to wybieram te bez nich, albo rezygnuje, jesli dodatki parszywe.</p><p>Ten MTV czy to jakis sklep, gdzie nagrywaja pokazy kulinarne - cos takiego znalazlam na necie, tu tego nie ma, nie slyszalam o tym.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 1608182, member: 2354"] Targ odbywa sie raz w tygodniu, najblizej mam 20 min. spacerkiem, ten jest w niedziele, zjezdzaja sie rolnicy z roznych okolic, czasem dosc dalekich i bardzo duzy wybor wszystkiego, tez suszone owoce, orzechy, nawet chleby i robia jedzenie na poczekaniu. Drugi targ troszke dalej, ten we srode, tez wszystkiego pelno, jest jeszcze jeden, ale troche dalej tam nie bywam (chyba w piatki), wiec conajmniej 2 x w tygodniu mozna kupowac bezposrednio od rolnikow. Czy to sa produkty organiczne, to nie wiem, ale drozsze niz w sklepach, gatunkowo lepsze, czasem mozna sie targowac. Jest tez polski sklep z wedlinami i produktami z Polski i maja chleby na wzor europejski, amerylkanskich nie jadam. Jak masz przy drodze to moze lepiej, napewno taniej, nie placa frycowego za miejsce na targu. Ja nie mam uczulen, konserwanty mi nie szkodza, ale tez nie lubie. Zawsze czytam sklad na opakowaniu i jak moge, to wybieram te bez nich, albo rezygnuje, jesli dodatki parszywe. Ten MTV czy to jakis sklep, gdzie nagrywaja pokazy kulinarne - cos takiego znalazlam na necie, tu tego nie ma, nie slyszalam o tym. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Wloski koper/fenkul (fennel)
Bottom