Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Wok z makaronem, rybą i warzywami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="europa112" data-source="post: 1634982" data-attributes="member: 140"><p><span style="font-size: 26px"><strong>Wok z makaronem, rybą i warzywami</strong></span></p><p></p><p>[ATTACH=full]97154[/ATTACH]</p><p></p><p>500 g fileta ryby</p><p>500 g brokoli</p><p>500 g kalafiora</p><p>250 g suchego makaronu</p><p>Słoik 400 ml np. kiełków przenicy</p><p>5 łyżek sosu sojowego</p><p>Sól i pieprz</p><p>Olej </p><p></p><p>1. Wszystkie składniki użyłem mrożone. Przelałem je wodą, aby można je pokroić na mniejsze kawałki.</p><p>2. Rozgrzałem wok. Na oleju smażyłem równocześnie warzywa i ryb dodając sos sojowy. ( 3-4 minuty)</p><p>3. Ugorowałem makaron i po odcedzeniu dodałem do warzyw.</p><p>4. Posoliłem i pieprzyłem ( po płaskiej łyżeczce), oraz dodałem kiełki. Pod przykryciem na małym ogniu dusiłem jeszcze ok 5 minut.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="europa112, post: 1634982, member: 140"] [SIZE=14][B]Wok z makaronem, rybą i warzywami[/B][/SIZE] [ATTACH=full]97154[/ATTACH] 500 g fileta ryby 500 g brokoli 500 g kalafiora 250 g suchego makaronu Słoik 400 ml np. kiełków przenicy 5 łyżek sosu sojowego Sól i pieprz Olej 1. Wszystkie składniki użyłem mrożone. Przelałem je wodą, aby można je pokroić na mniejsze kawałki. 2. Rozgrzałem wok. Na oleju smażyłem równocześnie warzywa i ryb dodając sos sojowy. ( 3-4 minuty) 3. Ugorowałem makaron i po odcedzeniu dodałem do warzyw. 4. Posoliłem i pieprzyłem ( po płaskiej łyżeczce), oraz dodałem kiełki. Pod przykryciem na małym ogniu dusiłem jeszcze ok 5 minut. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Wok z makaronem, rybą i warzywami
Top
Bottom