Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Wołowina á la sarna
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1598299" data-attributes="member: 1142"><p>Absolutnie zgadzam sie z Shinju i Joanna. Co to w ogole ma znaczyc - &quot;w eleganckim menu&quot;? Nasze domowe swiateczne menu nie jest eleganckie? Elegancje dan mierzy sie tradycyjnoscia potraw? A co jesli ktos nie jada miesa? Mamy tu sporo wegetarian, dla ktorych tradycyjne menu nic nie jest warte, a jednak wiem, ze wigilia czy swietami u Ali aka Margot nie pogardzilabym wcale i na 100% uznalabym jej menu za wykwintne i elegancie zarazem. </p><p>Moje wlasne swiateczne menu wcale nie jest tradycyjne, a jednak smiem powiedziec, ze na stole prezentuje sie calkiem elegancko. Kazde danie przygotwuje z pierwszej jakosci skladnikow i dbam o ich prezentacje - wcale nie mysle, ze wygladaja gorzej od tych restauracyjnych, ktore tak na marginesie, wcale nie sa dla mnie wyroznikiem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1598299, member: 1142"] Absolutnie zgadzam sie z Shinju i Joanna. Co to w ogole ma znaczyc - "w eleganckim menu"? Nasze domowe swiateczne menu nie jest eleganckie? Elegancje dan mierzy sie tradycyjnoscia potraw? A co jesli ktos nie jada miesa? Mamy tu sporo wegetarian, dla ktorych tradycyjne menu nic nie jest warte, a jednak wiem, ze wigilia czy swietami u Ali aka Margot nie pogardzilabym wcale i na 100% uznalabym jej menu za wykwintne i elegancie zarazem. Moje wlasne swiateczne menu wcale nie jest tradycyjne, a jednak smiem powiedziec, ze na stole prezentuje sie calkiem elegancko. Kazde danie przygotwuje z pierwszej jakosci skladnikow i dbam o ich prezentacje - wcale nie mysle, ze wygladaja gorzej od tych restauracyjnych, ktore tak na marginesie, wcale nie sa dla mnie wyroznikiem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Wołowina á la sarna
Bottom