Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Wołowina Hai Tang*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1681157" data-attributes="member: 59"><p>Tak, ciekawe. </p><p>Czy chodzi o to, żeby nie było farfocli? Jak się obgotowuje, to co ma odpaść z mięsa zostaje w wodzie. Ja przy żołądkach nie tylko odlewam wodę ale i płuczę je po obgotowaniu, ale przy nich jest wyjątkowo dużo szumowin. </p><p></p><p>Przypomniała mi rozmowa o jabłonce, że miałam napisać do koleżanki z pracy. Przejeżdżając parę tygodni temu widziałam, że zmieniają restaurację. Ciekawa jestem czy sie gdzieś przenoszą czy zdecydowali się zamknąć.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1681157, member: 59"] Tak, ciekawe. Czy chodzi o to, żeby nie było farfocli? Jak się obgotowuje, to co ma odpaść z mięsa zostaje w wodzie. Ja przy żołądkach nie tylko odlewam wodę ale i płuczę je po obgotowaniu, ale przy nich jest wyjątkowo dużo szumowin. Przypomniała mi rozmowa o jabłonce, że miałam napisać do koleżanki z pracy. Przejeżdżając parę tygodni temu widziałam, że zmieniają restaurację. Ciekawa jestem czy sie gdzieś przenoszą czy zdecydowali się zamknąć. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Wołowina Hai Tang*
Top
Bottom