Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Wołowina z brokułami po chińsku*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1523929" data-attributes="member: 59"><p>Joanno, jak z olejem sezamowym? </p><p></p><p>Steki sprzedaja w 'kompletach' po 3 wiec jeden zostal na dzisiejsza potrawke, a jeden zamrozony na czarna godzine. </p><p>Lubie gotowac z kims. Jak sie spiesze to ja kroje mieso, cebule (zawsze dodaje) i czosnek, Buba brokula, a Kuba donosi z lodowki i miesza w garze. </p><p>Dzis obieral warzywa Buba i dziobal brokula. to jedyny mankament potrawek chinskich, indyjskich, wegierskich... wszystko umyc, obrac i pokroic.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1523929, member: 59"] Joanno, jak z olejem sezamowym? Steki sprzedaja w 'kompletach' po 3 wiec jeden zostal na dzisiejsza potrawke, a jeden zamrozony na czarna godzine. Lubie gotowac z kims. Jak sie spiesze to ja kroje mieso, cebule (zawsze dodaje) i czosnek, Buba brokula, a Kuba donosi z lodowki i miesza w garze. Dzis obieral warzywa Buba i dziobal brokula. to jedyny mankament potrawek chinskich, indyjskich, wegierskich... wszystko umyc, obrac i pokroic. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Wołowina z brokułami po chińsku*
Top
Bottom